Заявление о приеме в школу украина скачать

Заявление о приеме в школу украина

Заяву директору школи про прийом в школу.
Як скласти заяву директору школи , наприклад про прийом в його школу. Зразок такої заяви не відрізняється від того в державну чи приватну школу приймається дитина. Іноді адміністрації приватних шкіл вимагають заяву за своїм зразком. В цьому випадку можна використовувати шаблон заяви, який нададуть в цій школі. Але в основному, можна використовувати наведене нижче заяву.

Зразок заяви про прийом до школи. Обліковий номер ________ Директору МБОУ «___ найменування школи _____» Прізвище, ім'я, по батькові __________________________________________________. батьків (законного представника) непотрібне закреслити. що проживає за адресою: _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________. Телефон (домашній)_______________________ Паспорт серія ___________ № _____________. Видано (ким і коли) ________________________________ _________________________________________________.

ЗАЯВА. Прошу прийняти мого дитини (сина, дочки) ________________________________________________. (прізвище, ім'я, по батькові) в 1 клас Вашої школи. Дата народження дитини ____________ Громадянство ____________________________________________. Відвідував дитячий сад (найменування ДОУ) __________________________________________________. Місце проживання дитини (фактичне): Місце реєстрації дитини (якщо не збігається з адресою проживання) Будинок _____ корп. __________ ____________кв.

Будинок _____ корп. __________ ____________кв. Ознайомлений (а) з статутними документами школи: Статут, освітні програми, свідоцтво про акредитацію, ліцензія на право ведення освітньої діяльності. _________________ «______» _____________20____года. Відомості про батьків (законних представників): Мати: П.І.Б. ________________________________________________________________________________. Місце роботи: _______________________________________________________________________________.

Телефон (мобільний): __________________________. Батько: П.І.Б. ________________________________________________________________________________. Місце роботи: _______________________________________________________________________________. Телефон (мобільний): __________________________. Згоден (згодна) на обробку своїх персональних даних та персональних даних дитини в порядку, встановленому законодавством України (РФ принципово не відрізняється). _______________________ «______»_______________ 20_____ року. До заяви додаються такі документи: (перелік всього, що додається до заяви)

Ще один зразок про прийом в школу. Директору МБОУ«Середня загальноосвітня школа № 29»Від _________________________________________________________________________. Прошу прийняти мою школу (мого) дочку (сина) _____________________________________. __________________________________ _____________________________года народження в_____________класс. Прибув з ______________________________________________________. міста __________________________________.Ознакомлен(а) та згоден(на) з наступними документами:1.

Статут школи _______________________________________. 2. Положення про обробку і захист персональних даних учнів і батьків (законних представників)_____________________________. 3. Програми, які реалізуються в школі ______________________. 4. Режим роботи школи _________________________________. Персональні дані:Адреса: __________________________________________ будинок. телефон______________________Мать- _____________________________________________________________________________. Місце роботи - _____________________________________________________________________рабочий телефон ___________________________________________________________________отец - ____________________________________________________________________________.

Місце роботи - _____________________________________________________________________рабочий телефон____________________________________________________________________«_____»_______________20___г.

Ссылки на выбор:


  • Заявление о приеме в школу украина

  • Заявление о приеме в школу украина